Turha ovulaatio

Olen miettinyt tulevaa suunnittelukäyntiä. Olen sulatellut sitä, että hoito alkaa todennäköisesti vasta suunnittelukäynnistä katsottuna seuraavasta kierrosta. Eli todennäköisesti yrityskierrossa 26. Ensin tämä tuntui erittäin pahalta, en jaksaisi odottaa. Muutaman päivän pohdinnan jälkeen päätin, etten anna asian vaivata. Onpahan sitten aikaa suunnittelukäynnin jälkeen sulatella asioita. 


Eilen tein positiivisen ovulaatiotestin. Ja taas heräsi toivo. Ehkä meillä tässä kierrossa tärppää! No, ehkä ei. Nyt mennään täysin luomuna ilman Lugesteronia, joten saa nähdä, kuinka aikaisin tiputteluvuoto alkaa. Mutta edelleen uskon ihmeisiin. Vaikka sisälläni pessimisti huutaa kovaan ääneen, ettei me tulla lasta saamaan. Ei luomua eikä hoidoilla. Toivotaan, että optimisti olisi edes tällä kertaa oikeassa. Luomuna tai hoidoilla, ei sen väliä.

2 kommenttia

 1. Mulle myös samainen laite hymyili nätisti viikko sitten.. :) otan sen nykyään jo lähinnä vittuiluna.. :D halusin vaan testata, että tietää milloin on odotettavissa kuukautiset jonka seurauksena 1.IVF voi alkaa. Olis melkoista kohtalon ivaa, jos nyt raskautuisinkin tästä viimeisestä kierrosta. Ja niin, onneksi kuitenkin teidän hoidot alkavat viimeistään maaliskuussa, eihän siihenkään ole enää pitkä aika. Kauanhan tässä on odotettu jo muutenkin, että kuukausi sinne tänne.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jaksan yhä innostua jokaisesta ovulaatiosta. Varsinkin näistä luomuovulaatioista! :D Vaikka kyllähän näiden mahdollisuus raskauteen alkaa olla aika mitätön...

   Niinpä, kuukausi sinne tänne sanoo järkikin. Etenkin, jos tämä kaikki odottaminen ja toivominen lopulta päättyy omaan lapseen. Siinä vaiheessa on se ja sama, onko lapsi syntynyt esim. kesä- tai elokuussa.

   Poista

Hei, jätäthän kommentin! :)