Näin tehdään vauva!

Lapsettomat naiset saavat kuulla hyviä neuvoja lasten hankkimiseen, halusivat tai eivät. Ei kannata lukea tätä tekstiä, jos sarkasmi ei avaudu tai jos sarkastisuus ärsyttää. Mielestäni sarkasmi ja maanantai sopivat hyvin yhteen, joten tässä teille vinkkilista lasten tekemiseen:

 • Lapset pitää tehdä nuorena. Olen kuullut, että joko alle 30-vuotiaana tai alle 25-vuotiaana. Nuorena vanhempana jaksaa paremmin, joten se on ainoa oikea vaihtoehto on tehdä lapset nuorena. 
 • Juo greippimehua, juo punaviiniä, syö foolihappoa, laihduta jos olet ylipainoinen, pidä jalkoja ylhäällä seksin jälkeen, harrasta seksiä joka toinen päivä, harrasta seksiä ovulaation aikaan, älä harrasta seksiä kalenterin mukaan, syö terveellisesti, syö vain luomua, jätä maito pois, jätä gluteeni pois, älä juo alkoholia tai vedä känni ovulaation aikaan.
 • Älä odota oikeaa aikaa raskaaksi tulolle. Ei tarvitse opiskella, hankkia töitä tai mennä naimisiin ennen lapsien hankintaan. Marjukkaa (ja ilmeisesti montaa muutakin naishenkilöä) kun ärsyttää ihmiset, jotka odottavat täydellistä hetkeä lapsen teolle. Eikä vakaalla parisuhteella tai taloudella ole mitään tekemistä hyvän vanhemmuuden kanssa.
 • Raskaaksi tulee, kunhan sitä ei ajattele. Paras vaihtoehto on olla toivomatta kokonaan ja tulla vahingossa ja suunnittelematta raskaaksi.
 • Kokeile keinoja, joilla naapurin Sirpa tuli raskaaksi tai keinoja, jotka toimivat kaverisi pikkuserkulla Riinalla hyvin. Ne toimivat varmasti myös sinulla.
 • Lähde ulkomaanmatkalle, vaihda työpaikkaa tai muuta uuteen osoitteeseen. Yhtäkkiä oletkin raskaana.
 • Käytä ovulaatiotestejä ja mittaa lämmöt joka aamu.
 • Vaihda puolisoa. Monelle kuulemma käy niin, että uuden puolison kanssa tärppää hetin. Keino on mahtava etenkin näin onnellisesta avioliitosta katsottuna.
 • Jos lapsia ei tule näitä neuvoja seuraamalla, voi lohduttautua tiedolla, että kaikkien ei kuulukaan saada lapsia. Voi olla, että sinun ei kuulu saada lapsia, vaikka itseään myyvän heroiininarkkarin kuuluu saada.
 • Jos edellinen ei kuitenkaan lohduttanut, voit ottaa sijaislapsia tai hakea adoptiolapsen jostain köyhästä maasta.

Puuttuiko listasta joku vinkki, minkä sinä olet kuullut tai todennut hyväksi?

22 kommenttia

 1. Heh :) Aika hyvä koonti vinkeistä! Kiitos maanantain piristyksestä. Pari lisäystä. Appiukon vinkki meille, että seksiä takaa päin niin johan tärppää. Ja työkaverin mielipide: lapsia pitää hankkia, koska pariskunta ei ole mikään oikea perhe. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Appiukon seksivinkit ei voi olla kuin hyviä lastentekoa ajatellen... tai ööö? :D Työkaverilla kanssa ihana näkökulma. Tuo on varmasti pätevä syy kenen tahansa hankkia lapsia.

   Mutta, kiitos hyvistä nauruista. :D

   Poista
  2. Mä kuolisin, jos saisin appiukolta seksivinkkejä. YÖÖÖÖKK :D :D

   Poista
 2. Käykää vieraissa niin selviää sekin kummassa se vika on 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Varmaan voisi lehti-ilmoituksella hakea molemmille uudet tuttavuudet. "Etsitään paria parinvaihtoon lapsettomuuden syyn selvitätmiseksi."

   Poista
 3. Ja muista olla stressaamatta! Varsinkin kahden ja puolen vuoden yrittämisen jälkeen sellanen turha ressaaminen kannattaa lopettaa hetimiten. Kyllä se raskaus sieltä alkaa kun sen aika on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää olikin niin tuttu, että en huomannut edes listaan laittaa. Mutta varmasti kaikista tehokkain konsti! On niin monen tuttavan tuttavallakin toiminut.

   Poista
  2. Ja ennenkaikkea heleppoa!! Sormia vaan napsauttaa ja pam, stressi on poissa! ;)

   Poista
 4. Kannattaa yrittää mahdollisimman pitkään perinteisesti, ettei tarvitse käydä tekemässä vammaista lasta koeputkessa! D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs jos tulee vammainen ihan luomuna? Pitääkö muuttaa pimeään torppaan metsään vai mitä tehdä? Laittaa lappu kaulaan, että tämä kyllä on ihan luomu? :D

   Tuota vinkkiä en kyllä ollut vielä kuullutkaan, eli kiitos vinkistä. ;)

   Poista
  2. Entäs kun vuosien yrittämisen jälkeen tulee (toki miehen vaihtamisen jälkeen) luomuna toisella kierroksella niin vammainen lapsi että raskaus pitää keskeyttää rakenneultran jälkeen?...

   Poista
  3. Mutta loistava lista, kiitos nauruista :D

   Poista
 5. 😂 Ai mitä ihanaa sarkasmia! Itse olisin myös ehdottomasti lisännyt tuon stressaamisen. Onhan sen ihan tutkimuksinkin todettu vaikuttavan. Voi myös olla hyvä liittyä nuorista naisista koostuvaan harrastuporukkaan, koska siellä KAIKKI tulevat raskaaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voisi kyllä toimia! Harrastan lähinnä sekaikäisissä sekaporukoissa ja töissäkin väki on pääasiassa minua vanhempaa... Eli harkitaan. ;)

   Poista
 6. Allekirjoitan! Näiden lisäksi pitää tietysti syödä vitamiineja (vai oliko se niin, että ne ovatkin nykyään kiellettyjä?), harrastaa liikuntaa, mutta ei liikaa ja olla alle kaksikymppinen!

  Sinulla on kiva blogi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tiedä, pitäisikö vai eikö pitäisi syödä vitamiineja. :D Kiitos kehuista. :)

   Poista
 7. Haha nää on niin loistavia. Täytyypä kokeilla...eiku.

  VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)