LapsettomuusblogejaVaikka tämän esittelytekstin kirjoittaminen oli vaikeaa ja esittelyt jäivät suppeiksi, toivon, että tämän tekstin avulla joku lukija löytää uuden blogin seurattavaksi. Minulle ja monelle muulle lapsettomalle lapsettomuusblogit ovat ainoa vertaistuki ja oma blogi paikka, missä lapsettomuuden aiheuttamia ajatuksia voi puida vapaasti.

Toivon, että kaikkia alla olevia bloggaajia "onni potkaisisi" ja toive lapsesta päättyisi onnellisesti.       
    
                     Toiveena vauva.
Toiveena vauva on aktiivisin lapsettomuusblogi johon olen törmännyt. Blogia kirjoittaa Noora, omilla kasvoillaan. Nooralla on takana rankkoja asioita mm. omien sairauksiensa takia. Bloggaaja on miehensä kanssa käynyt läpi kolme keskenmenoa ja useita hedelmöityshoitoja. Blogi on rehellinen, sanoja säästelemätön ja kaunistelematon kuvaus heidän lapsettomuustaipaleestaan. 


                                         
Suunnittelemattomuuksissaankin blogia pitää nuori nainen. Hänen lapsihaaveitaan on varjostanut prolaktinooma, edometrioosi ja masennus. Tällä hetkellä raskautta yritetään "kevyillä" hoitomuodoilla.
Vauvantekoprojekti
26-vuotiaa naisen blogi. Luomuhaave lapsesta, yritystä takana vähän reilu vuosi. Vielä ei ole ollut tarvetta lapsettomuustutkimuksille ja yrittäminen vaikuttaa olevan kadehdittavan rentoa.


  Kaksi kolmannetta

Uusi tuttavuus minulle blogimaailmassa. Kirjoittajana on kolmekymppinen lapseton nainen. Takana on ensimmäinen hedelmöityshoito ja toiseen hedelmöityshoitoon ollaan jonossa. (En saanut kuvaksi blogin oikeaa banneria.)

***

Myös "Tsirpukka" nimimerkki ilmoittautui lapsettomuusblogin pitäjäksi, mutta valitettavasti hänen profiilistaan ei löytynyt blogia. Jos siis "Tsirpukka" kirjoittaa vielä blogia ja on linjoilla, niin linkkaa ihmeessä blogisi alle. 

6 kommenttia

 1. Ilmoittaudun myös lapsettomuusbloggaajaksi vaikka blogissani on kaikkea muutakin^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään seuraamaan. :) Olettoko muuten käyneet joitain hoitoja läpi tms? En löytänyt äkkiseltään blogistasi. Mutta otan osaa teidän menetykseen. :(

   Poista
  2. Emme ole käyneet hoidoissa, mutta olen saanut kuuriksi Terolut:in. Tosin sitä emme ole käyttäneet moneen aikaan, kun ei sopinut mulle. Muuta hoitomuotoa ei ole tarjottu, ainoastaan painonpudotukseen on kehoitettu. Raskaus, joka nyt päättyi oli siis ns. luonnollinen.

   Kiitos osanotosta <3

   ps. en jaksanu kirjautua Googleen :'D

   Poista
 2. http://tsirpukka.blogspot.fi/?m=1
  Löytyisikö nyt?

  VastaaPoista
 3. Hei! Lapsettomien yhdistys Simpukan sivuilta löytyy myös linkkejä lapsettomuusblogeihin: http://www.simpukka.info/blogit/ Lisäksi olemme perustaneet suljetun Facebook-ryhmän, joka on tarkoitettu lapsettomuus- ja lapsitoiveblogien pitäjille. Ryhmän tarkoituksena on keskustella bloggaamisesta ja verkostoitua muiden lapsettomuusblogien kanssa. Ryhmässä tiedotetaan ajankohtaisista lapsettomuuteen liittyvistä asioista. Ryhmässä saa mielellään jakaa linkkejä bloggauksiin, joita toivoo Simpukan jakavan some-kanavissaan. Ryhmässä keskustellaan henkilökohtaisella FB-profiililla (koko nimi). Keskustelut ovat luottamuksellisia. Ryhmä löytyy täältä: https://www.facebook.com/groups/455655114590243/ Lämpimästi tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista

Hei, jätäthän kommentin! :)