Parasta tässä syksyssä

Syksy on minun lempi vuodenaika. Tykkään viileästä ilmasta ja syysauringosta, lisäksi syksyllä kaikki alkaa "puhtaalta pöydältä". Tykkään myös sateesta, kynttilöistä ja sohvannurkkaan käpertymisestä... Lisäksi minun syksyyn kuuluu joulun odotuksen alkaminen. Tässä syksyssä parasta on ollut:

Syksyisin tykkään käydä metsässä. Muuten en voi sanoa itseäni metsäintoilijaksi, mutta joka syksy täytyy päästä ainakin muutaman kerran metsään vaeltamaan. Niin tänäkin syksynä. Syksyllä myös tykkään aloittaa joulun odotuksen. Tekeekö kenekään muun mieli kirjoittaa jo joulukortteja? :D
Työtilanne. Sekä minun, että miehen työtilanne on vakiintunut. Vaikka töissä käyminen tuntuu välillä puulta (onko jotain, jolla ei tunnu?), niin tuntuu, että olemme molemmat melko tyytyväisiä nykyiseen tilanteeseemme. 

Lasillinen viiniä silloin kuin huvittaa, muutenkin olen yrittänyt nauttia enemmän "vapaudesta ja vastuuttomuudesta". Olen kokeillut monia asioita, joita en uskonut voivani tehdä. Olen ottanut elämää sarvista kiinni ja mennyt, enkä miettinyt muiden mielipiteitä. Välillä tosin iskee päiviä, kun lapsettomuus lyö vasten näköä, mutta olen silloin antanut itselleni luvan vetäytyä ja murjottaa omissa oloissa.

Pienet viikonloppumatkat, konsertit yms.


Toisaalta myös äärettömän surullinen asia, mutta oman mielenterveyden kannalta välttämätön... Olen yrittänyt miettiä, ettei meidän elämä lopu vaikkei me lasta saataisi. Onneksi lähipiirissä on lapsettomia pariskuntia, jotka ovat onnellisen oloisia. Tuntuu, että ripustaudun lapsitoiveeseen liikaa. Lopulta se toivottukin lapsi muuttaisi kotoa pois ja olisin miehen kanssa kahden. Tätä ajattelua helpottaa varmasti paljon se, että uskon meidän saavan lapsen tavalla tai toisella jos näin haluamme.

Uusi vauva lähipiirissä. Pitkästä aikaa perhe, jonka tilanne ei aiheuta katkeruutta vaan ihan aitoa onnea. <3

Ei kommentteja

Hei, jätäthän kommentin! :)